Waar ben je naar op zoek?

Vacature medewerker backoffice en database

31 juli 2019 - Voor de periode van september 2019 tot en met mei 2020 zijn wij voor 3 dagen in de week op zoek naar een Medewerker Backoffice & Database voor de Koningsspelen 2020. Heb je een hart voor sport? Voldoe je aan onderstaand profiel? Én ben jij 3 dagen per week beschikbaar?

Dan komen we graag met jou in contact!

Het team van de Koningsspelen is een projectorganisatie en bestaat uit 4 personen. De functie betreft een tijdelijk dienstverband. Ons kantoor is in Den Haag. 

Wat ga je doen als Medewerker Backoffice & Database?
Als Medewerker Backoffice & Database beheer je de Koningsspelen database en ben je het aanspreekpunt voor alle scholen die deelnemen aan de Koningsspelen.  

  • Je onderhoudt de contacten met de scholen en beantwoordt hun vragen via e-mail en telefoon;
  • Je stuurt de partij aan die de database ontwikkelt en je doet suggesties voor verbeteringen; 
  • Je ondersteunt het team met dagelijkse office-werkzaamheden en je helpt mee in de productie van de Kick-Off van de Koningsspelen en de officiële opening van de Koningsspelen op vrijdag 17 april 2020.
  • Je werkt nauw samen met de Projectleider, Communicatiemanager en Coördinator Koningsmatch van de Koningsspelen.

Naar wie zijn we op zoek?
Wij zoeken een enthousiaste collega voor gemiddeld 3 dagen per week die flexibel is, ons weet te verrassen en waar we op kunnen bouwen.

  • Je hebt HBO-niveau - of werkt daaraan - en een hart voor sport;
  • Je staat onze relaties vriendelijk te woord en gebruikt daarbij correct Nederlands in woord en geschrift; 
  • Je bent nieuwsgierig en bent niet bang om kritisch te kijken hoe het nóg beter kan;
  • Je bent pro-actief en hebt een ‘hands-on mentaliteit’
  • Je bent een teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken;
  • Je bent in staat om ideeën om te zetten in concrete plannen en acties.

Over de Koningsspelen
De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle basisschoolleerlingen in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. In 2020 vinden de Koningsspelen op vrijdag 17 april plaats. De dag bestaat uit sportieve activiteiten die worden voorafgegaan door een gezamenlijk, feestelijk Koningsontbijt. Scholen bepalen zelf hoe de Koningsspelen worden vormgegeven.

In 2013 zijn de Koningsspelen voor het eerst georganiseerd in het kader van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander met als doel kinderen in het primaire onderwijs en hun ouders te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is. 

De Krajicek Foundation en de Johan Cruyff Foundation zijn de 'founding fathers' van de Koningsspelen. 

Geinteresseerd?
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Stuur dan jouw motivatie en C.V. voor 12 augustus naar annemarie@koningsspelen.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan