Waar ben je naar op zoek?

Koningsspelen 2022: pak jij die kans?

27 september 2021 - Op vrijdag 22 april 2022 vindt alweer de 10e editie van de Koningsspelen plaats.  Een jubileum!

In 2021 deed een recordaantal kinderen en scholen mee aan de Koningsspelen: bijna 1,3 miljoen kinderen van 6.300 basisscholen. Aantallen waar we trots op zijn.

Verbinding onderwijs en sport
Ook trots zijn we op de vele, mooie initiatieven die de afgelopen jaren zijn ontstaan tussen gemeenten, sportaanbieders en deelnemende scholen in het primaire onderwijs. Want steeds vaker helpen sportaanbieders bij de organisatie van het sportieve gedeelte van de Koningsspelen.

Van het organiseren van een clinic, het beschikbaar stellen van de accommodatie tot aan het organiseren van een geheel verzorgde dag waarop studenten, vrijwilligers, sportserviceorganisaties en de gemeente nauw samenwerken. Stuk voor stuk waardevolle verbindingen.

Pak die kans en maak een Koningsmatch
Om dit te faciliteren is er het 'Koningsmatch Platform'Op dit platform kunnen basisscholen en sportverenigingen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen en worden aanbod en vraag bij elkaar gebracht. Met behulp van het platform kunnen beide partijen een zogeheten Koningsmatch maken, oftewel samenwerken tijdens het sportieve gedeelte van de Koningsspelen.

Wat zijn de voordelen van een Koningsmatch voor de sportaanbieders?

  • Mooie gelegenheid kinderen kennis te laten maken met jullie sportaanbod
  • Mogelijkheid om een structurele relatie op te bouwen met scholen

Wil jij - als sportaanbieder -  scholen helpen bij het sportieve gedeelte van de Koningsspelen?
Ga snel naar www.koninsspelen.nl/koningsmatch en meld je als sportaanbieder vandaag nog aan. 

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan