Waar ben je naar op zoek?

Het Koningsontbijt

Voorafgaand aan de Koningsspelen ontvangen ruim een miljoen basisschoolkinderen het gevarieerde Koningsontbijt. Het ontbijt bestaat elke jaar uit feestelijke en gezonde producten zodat de kinderen met veel energie aan het sportieve gedeelte van de Koningsspelen kunnen beginnen.

Op vrijdag 12 april 2019 wordt het Koningsontbijt voor de zevende keer op rij verzorgt door Jumbo en haar leveranciers. Ook dit jaar zal het ontbijt in lijn zijn met de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Medio maart maken we bekend welke producten er in het Koningsontbijt van de Koningsspelen 2019 zitten.  

Wat is er leuker dan samen met je klasgenootjes ontbijten en sporten?

“Het Koningsontbijt is voor ons een mooi moment om basisschoolkinderen én ouders op leuke wijze kennis te laten maken met een gezonde en voedzame start van de dag. Wat is er leuker dan samen met je klasgenootjes te ontbijten en daarna de hele dag te sporten?”

Colette Cloosterman – Van Eerd
CCO Jumbo 

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan