Waar ben je naar op zoek?

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over de Koningsspelen? Bekijk dan hieronder de meest gestelde vragen.

 • Kan ik mijn school nog inschrijven voor de Koningsspelen?

  De officiële inschrijftermijn is verstreken. Dat betekent dat u geen Koningsontbijt en Sport- en Feestpakket meer kunt bestellen. U kunt uw school nog wel inschrijven voor de Koningsspelen 2019.

 • Wanneer ontvang ik de vouchers waarmee ik het Koningsontbijt kan ophalen bij de Jumbo?

  Vanaf donderdag 4 april 2019 staan de vouchers op uw persoonlijke pagina op Koningsspelen.nl.

 • Kan ik het ontbijt eerder ophalen?

  Nee, dit is om logistieke redenen helaas niet mogelijk. U kunt de ontbijtjes voor uw school ophalen bij de aan uw school gekoppelde Jumbo op donderdag 11 april tussen 15:00 en 19:00 uur.

 • Voor hoeveel personen is het ontbijtpakket?

  De inhoud van één ontbijtdoos is bedoeld voor 25 kinderen. U krijgt altijd voor al uw leerlingen voldoende ontbijt. Het aantal dozen per school is namelijk gebaseerd op het totale aantal leerlingen en leerkrachten gedeeld door 25. Bij meer dan 25 leerlingen in de klas wordt u verzocht onderling met andere klassen de inhoud te verdelen.

 • Tot wanneer kan ik de aantallen van het Koningsontbijt aanpassen?

  Het aanpassen van de aantallen is helaas niet meer mogelijk.

 • Kan ik het ontbijt nog annuleren?

  Het annuleren van het ontbijt is helaas niet meer mogelijk.

 • Ik wil graag het Sport- & Feestpakket ontvangen. Hoe kan ik dat aangeven?

  Alle deelnemende scholen die zich voor 1 maart 2019 - de uiterste inschrijfdatum van de Koningsspelen - hebben ingeschreven, ontvangen automatisch het Sport- & Feestpakket.

 • Wanneer is de levering van het Sport- & Feestpakket?

  De levering van uw pakket vindt uiterlijk in de week voor de Koningsspelen plaats. Op uw mail ontvangt u een Track & Trace code, zodat u precies kunt zien op welk moment het pakket wordt bezorgd.

 • Kunnen BSO's, kinderdagverblijven, buurtsportcoaches en peuterspeelzalen ook een Sport- en Feestpakket ontvangen en meedoen aan het Koningsontbijt?

  Wij vinden het erg leuk om te vernemen dat de Koningsspelen zo leven en zoveel partijen de Koningsspelen willen organiseren voor de kinderen. Helaas moeten we deze partijen teleurstellen voor wat betreft het Koningsspelen Sport- en Feestpakket en het Koningsontbijt. Alleen deelnemende basisscholen ontvangen de pakketten, aangezien dat de doelgroep is waar we ons met de Koningsspelen - vanaf de start in 2012 - op richten. 

 • Waarom zijn de Koningsspelen dit jaar op vrijdag 12 april?

  Traditiegetrouw zijn de Koningsspelen op de eerste vrijdag voor Koningsdag. Dat was voor de 7e editie van de Koningsspelen helaas niet mogelijk, aangezien veel scholen op 26 april vakantie hebben. Een week eerder is het Goede Vrijdag, dus die datum was ook niet mogelijk. Vandaar dat de Koningsspelen dit jaar vallen op vrijdag 12 april.

 • Ik kan niet inloggen, wat moet ik nu doen?

  Het kan zijn dat de school nog niet is ingeschreven. Om te kunnen inloggen moet de school ingeschreven zijn via www.koningsspelen.nl/Home/Inschrijven-scholen. Hiervoor heb je het BRIN-nummer van de school nodig.  

 • Als ik me wil inschrijven, staat er ‘deze school is al aangemeld’. Wat moet ik doen?

  Controleer op www.koningsspelen.nl/Home/Inschrijven-scholen met jouw BRIN-nummer of de school al is ingeschreven. Als de school nog niet is ingeschreven kan je dit doen door te klikken op ‘dit is mijn school’. Als er staat ‘deze school is aangemeld, klik hier voor de inlogpagina’ is de school al ingeschreven en kan je inloggen met jouw mailadres.

 • Een oud-collega heeft mijn school ingeschreven. Ik weet zijn/haar inloggegevens niet, hoe kan ik nu inloggen?

  Mail dan naar info@koningsspelen.nl en vermeld het BRIN-nummer van de school. Dan voegen we jouw mailadres toe aan het account van de school.

 • Wij vieren de Koningsspelen op een andere dag. Wat betekent dit voor mijn school en het Koningsontbijt?

  Dit kan, echter is het niet mogelijk om het ontbijt eerder/later op te halen. 

 • Ik wil een Koningsmatch maken, maar ik zie geen aangemelde verenigingen bij mijn school in de buurt. Wat moet ik nu doen?

  Neem dan contact op met onze collega Danielle via danielle@koningsspelen.nl. Zij zal je helpen met het vinden van een sportaanbieder in de buurt.

 • Mijn vraag staat hier niet tussen. Hoe kan ik mijn vraag stellen?

  Je kunt ons bereiken via info@koningsspelen.nl en/of 06 23 46 81 91. Whatsappen kan ook!
   

 • Bij wie moet ik zijn voor persvragen?

  Voor meer informatie over de Koningsspelen, interviewverzoeken en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Annemarie Smith, Communicatiemanager Koningsspelen via Annemarie@koningsspelen.nl of 06 11 49 89 09. 

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan