Waar ben je naar op zoek?

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over de Koningsspelen? Bekijk dan hieronder de meest gestelde vragen.

 • Waar kan ik mijn school inschrijven voor de Koningsspelen?

  Via deze pagina kun je jouw school inschrijven voor de Koningsspelen 2019 op vrijdag 12 april.

 • Waarom zijn de Koningsspelen dit jaar op vrijdag 12 april?

  Traditiegetrouw zijn de Koningsspelen op de eerste vrijdag voor Koningsdag. Dat was voor de 7e editie van de Koningsspelen helaas niet mogelijk, aangezien veel scholen op 26 april vakantie hebben. Een week eerder is het Goede Vrijdag, dus die datum was ook niet mogelijk. Vandaar dat de Koningsspelen dit jaar vallen op vrijdag 12 april.

 • Ik kan niet inloggen, wat moet ik nu doen?

  Het kan zijn dat de school nog niet is ingeschreven. Om te kunnen inloggen moet de school ingeschreven zijn via www.koningsspelen.nl/Home/Inschrijven-scholen. Hiervoor heb je het BRIN-nummer van de school nodig. 

 • Als ik me wil inschrijven, staat er ‘deze school is al aangemeld’. Wat moet ik doen?

  Controleer op www.koningsspelen.nl/Home/Inschrijven-scholen met jouw BRIN-nummer of de school al is ingeschreven. Als de school nog niet is ingeschreven kan je dit doen door te klikken op ‘dit is mijn school’. Als er staat ‘deze school is aangemeld, klik hier voor de inlogpagina’ is de school al ingeschreven en kan je inloggen met jouw mailadres.

 • Een oud-collega heeft mijn school ingeschreven. Ik weet zijn/haar inloggegevens niet, hoe kan ik nu inloggen?

  Mail dan naar info@koningsspelen.nl en vermeld het BRIN-nummer van de school. Dan voegen we jouw mailadres toe aan het account van de school.

 • Wij vieren de Koningsspelen op een andere dag. Wat betekent dit voor mijn school en het Koningsontbijt?

  Dit kan, echter is het niet mogelijk om het ontbijt eerder/later op te halen. 

 • Ik wil een Koningsmatch maken, maar ik zie geen aangemelde verenigingen bij mijn school in de buurt. Wat moet ik nu doen?

  Neem dan contact op met onze collega Danielle via danielle@koningsspelen.nl. Zij zal je helpen met het vinden van een sportaanbieder in de buurt.

 • Ik wil graag het Sport- & Feestpakket ontvangen. Hoe kan ik dat aangeven?

  Alle deelnemende scholen die zich voor 1 maart 2019 - de uiterste inschrijfdatum van de Koningsspelen - hebben ingeschreven, ontvangen automatisch het Sport- & Feestpakket. Deze wordt uiterlijk in de week voor de Koningsspelen geleverd.

 • Mijn vraag staat hier niet tussen. Hoe kan ik mijn vraag stellen?

  Je kunt ons bereiken via info@koningsspelen.nl en/of 06 23 46 81 91. Whatsappen kan ook!
   

 • Bij wie moet ik zijn voor persvragen?

  Voor meer informatie over de Koningsspelen, interviewverzoeken en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Annemarie Smith, Communicatiemanager Koningsspelen via Annemarie@koningsspelen.nl of 06 11 49 89 09. 

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan