Waar ben je naar op zoek?

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over de Koningsspelen? Bekijk dan hieronder de meest gestelde vragen.

 • Tot wanneer kan ik mijn school inschrijven voor de Koningsspelen 2022?

  Scholen kunnen zich tot en met 28 februari 2022 inschrijven voor de Koningsspelen. Let op! Schrijf je de school na 28 februari in dan kunnen wij jullie helaas niet voorzien van het Koningsontbijt en het Koningsspelen Sport- en Feestpakket. 

 • Wat kan ik van de landelijke organisatie van de Koningsspelen verwachten?

  Van de landelijke organisatie ontvangen alle deelnemende scholen tools om er – in welke vorm dan ook - een waardevolle, positieve en gepaste dag voor de kinderen van te maken. Zo kunnen alle ingeschreven scholen gebruik maken van het gratis Koningsontbijt en ontvangen ze het Koningsspelen Sport- en Feestpakket

 • Ontvangen alle deelnemende scholen in 2022 weer een gratis Koningsontbijt?

  Ja. Het Koningsontbijt zal in 2022 weer door Jumbo voor een miljoen schoolkinderen gratis beschikbaar worden besteld. 

 • Wat zit er in het Koningsontbijt?

  De inhoud van het ontbijt wordt medio maart 2022 bekendgemaakt. Na de bekendmaking vind je alle informatie over het Koningsontbijt op onze website.

 • Zijn er kosten verbonden aan het Sport - en Feestpakket?

  Nee. Het Sport - en Feestpakket wordt volledig kosteloos verzorgd en alle deelnemende scholen ontvangen het pakket op school via PostNL. 

 • Tot wanneer kan ik het aantal leerlingen wijzigen?

  Tot en met 28 februari 2022 kun je het aantal leerlingen wijzigen. Mocht je na deze datum nog wijzigingen maken dan kunnen wij niet garanderen dat deze tijdig worden doorgevoerd.

 • Tot wanneer kan ik het aantal ontbijtjes wijzigen?

  Tot en met 28 februari 2022 kun je het aantal ontbijtjes wijzigen. Mocht je na deze datum nog wijzigingen maken dan kunnen deze niet worden doorgevoerd.

 • Voor hoeveel personen is het ontbijtpakket?

  De inhoud van 1 ontbijtdoos is bedoeld voor 25 kinderen. Je krijgt altijd voor alle leerlingen voldoende ontbijt. Het aantal dozen is namelijk gebaseerd op het totaal aantal leerlingen en leerkrachten gedeeld door 25 en wordt afgerond naar boven. Dus bijvoorbeeld 211/25=8,44 dus ontvangt je 9 ontbijtdozen die voldoende zouden moeten zijn voor 225 personen. Zitten er meer dan 25 leerlingen in de klas? Dan vragen we jullie om onderling de ontbijtdozen te verdelen met de andere klassen.

 • Wanneer ontvang ik de vouchers waarmee ik het Koningsontbijt kan ophalen bij Jumbo?

  De vouchers zijn vanaf begin april 2022 te downloaden op jouw persoonlijke pagina.

 • Ik weet niet of mijn school al is ingeschreven. Hoe kan ik dat controleren?

  Op www.koningsspelen.nl/Home/Inschrijven-scholen kun je met het BRIN-nummer controleren of jouw school al is ingeschreven. Als je nog niet bent ingeschreven dan kun je dit alsnog doen door te klikken op “dit is mijn school”. Als je al wel bent ingeschreven dan zie je op het scherm “Deze school is aangemeld. Klik hier voor de inlogpagina.” Je kunt dan inloggen met jouw e-mailadres.

 • Mijn school heeft vaker meegedaan, maar ik weet mijn wachtwoord niet meer.

  Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op ‘wachtwoord vergeten’ op de login pagina op Koningsspelen.nl, oftewel koningsspelen.nl/inloggen

 • Hoe kan ik als sportaanbieder scholen helpen bij het sportieve gedeelte van de Koningsspelen?

  Ga naar www.koningsspelen.nl/koningsmatch en lees er alles over.

 • Kan ik mij als sportaanbieder al aanmelden voor de Koningsspelen 2022?

  Ja, dat kan zeker. Hoe eerder, hoe beter. Inschrijven kan via Koningsspelen.nl

 • Mijn vraag staat hier niet tussen. Hoe kan ik mijn vraag stellen?

  Je kunt ons bereiken via info@koningsspelen.nl en/of 06 23 46 81 91. Whatsappen kan ook!
   

 • Bij wie moet ik zijn voor persvragen?

  Voor meer informatie over de Koningsspelen, interviewverzoeken en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Annemarie Smith, Projectleider Koningsspelen via annemarie@koningsspelen.nl of 06 11 49 89 09. 

 • Ik kan niet inloggen. Wat moet ik nu doen?

  Het kan zijn dat jouw school nog niet ingeschreven is. Je kunt dit doen via www. koningsspelen.nl/Home/Inschrijven-scholen. Zorg dat je het BRIN-nummer bij de hand hebt om de inschrijving af te kunnen ronden. Als jouw school al wel is ingeschreven, maar je kunt niet inloggen, stuur dan een e-mail naar info@koningsspelen.nl. Vermeld daarbij het BRIN-nummer en jouw contactgegevens zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen.

 • Waar vind ik de ingrediënten/allergenenlijst van het Koningsontbijt?

  Medio maart wordt de inhoud van het Koningsontbijt bekendgemaakt. We zullen dan op www.koningsspelen.nl/ontbijt alle informatie plaatsen. De informatie zul je ook kunnen terugvinden op jouw persoonlijke pagina. Bij de inschrijving kun je al wel aangeven of je glutenvrije broden wil bestellen. Er is hiervoor een maximum per school ingesteld.

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan