Waar ben je naar op zoek?

De Koningsmatch

De Koningsmatch is een samenwerking tussen een basisschool en een sportorganisatie om het sportieve gedeelte van de Koningsspelen vorm te geven. De sportorganisatie kan dit doen door het geven van een clinic, het beschikbaar stellen van de accommodatie of het leveren van vrijwilligers.

c8c8af
0:57

Om dit te faciliteren hebben we een online platform ontwikkeld waar basisscholen en sportorganisaties op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen en waar aanbod en vraag bij elkaar komen. Met behulp van het platform kunnen beide partijen een Koningsmatch maken.

Bent u een basisschool of sportorganisatie én geïnteresseerd in de Koningsmatch: lees dan vooral verder!

Koningsmatch groot succes voor golfvereniging De Batouwe

Meedoen met de Koningsspelen, een succesvolle dag hebben met enthousiaste kinderen en uiteindelijk twee nieuwe leden noteren! Golfvereniging De Batouwe uit de gemeente Buren is dit gelukt. Deze vereniging besloot om zich aan te melden voor de Koningsmatch om de golfsport en de vereniging bekend te maken bij de jeugd in de buurt. Zes groepen van vijf basisscholen waren aanwezig tijdens de Koningsspelen van 2018.

Klik hier voor meer informatie over deze Koningsmatch

Mooi voorbeeld van een Koningsmatch: ouders organiseren Koningsspelen in gemeente Renkum

Basisscholen, sportverenigingen en/of gemeenten nemen vaak het initiatief om de Koningsspelen te organiseren. In de gemeente Renkum doen ze het net even anders. Benieuwd hoe zij de Koningsspelen organiseren? Lees dan vooral verder!

Klik hier voor meer informatie over deze Koningsmatch

Wie heeft zich ingeschreven voor de Koningsspelen 2020?

Op onderstaand kaartje vindt u een overzicht van de scholen, gemeente en sportaanbieders die zich al hebben ingeschreven voor de Koningsspelen 2020. Wilt u met uw school en/of sportvereniging daar ook tussen komen te staan, meld je dan aan voor een Koningmatch.

Partners Koningsmatch

De afgelopen jaren zien we steeds meer initiatieven ontstaan waarbij basisscholen door sportverenigingen worden geholpen bij het sportieve gedeelte van de Koningsspelen. Samen met onderstaande sportbonden en bijbehorende sportverenigingen willen wij bijdragen aan het verbinden van onderwijs en sport.  

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan