Waar ben je naar op zoek?

Tennis- en padelclinics een hit tijdens de Koningsspelen in Beverwijk

30 november 2023 - Elk jaar zijn de Koningsspelen bij LTC DEM een groot succes dankzij de tennis- en padelclinics die zij organiseren. Een mooie Koningsmatch, waar kinderen uit de groepen 6 t/m 8 van drie basisscholen actief deelnemen aan verschillende activiteiten.

Benieuwd hoe LTC DEM dit organiseert? Lees dan verder...

Karin Smit is voorzitter én kartrekker van de Koningsspelen bij de vereniging. Karin vertelt hierover: “Het mooie van ons initiatief is dat wij een grote groep kinderen op ons mooie park lekker kunnen laten sporten, tennis kunnen ervaren en dus met elkaar actief bezig zijn. We hebben een interactief programma voor ieder wat wils.”
Tijdens de Koningsspelen kunnen verschillende groepen en scholen namelijk meedoen aan meerdere tennis- en padelclinics bij LTC DEM. 

Het programma
"We bieden elk jaar hetzelfde programma aan, omdat elk jaar andere scholen zich inschrijven," legt Karin uit. Dit zorgt voor een constante stroom van nieuwe gezichten en enthousiaste deelnemers. De kinderen worden ontvangen op het grasveld, beginnen met een warming-up, waarna het tennissen en de overige activiteiten gaan beginnen. Na afloop krijgen ze een glaasje limonade en vervolgens gaan de groepen richting huis.

Nieuwe jeugdleden na de Koningsspelen
Een groot voordeel voor LTC DEM is dat er nieuwe kinderen uit Beverwijk kennismaken met de vereniging. De afgelopen jaren heeft dit er ook toe geleid dat er nieuwe leden zich ingeschreven hebben bij LTC DEM. "Als voorzitter ben ik trots dat we elk jaar weer de Koningsspelen kunnen aanbieden en zoveel kinderen de kans geven om deel nemen. Het is een fantastische dag!"

Koningsontbijt
De scholen komen tijdens de Koningsspelen op eigen gelegenheid naar LTC DEM voor de tennis- en padelclinics. Het Koningsontbijt wordt op school georganiseerd. Het flexibele karakter van de dag maakt het mogelijk dat meerdere groepen en scholen gedurende de dag deelnemen. Sommige scholen gebruiken het pakket als ontbijt, terwijl anderen het als lunch benutten.

Wil jij – als sportaanbieder - ook scholen ondersteunen tijdens de Koningsspelen op vrijdag 26 april 2024? Dat kan! Meld je dan aan voor de Koningsmatch.

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan