Waar ben je naar op zoek?

Sportaanbieders

Wist je dat jij als sportaanbieder een belangrijke rol kan spelen bij de organisatie van de Koningsspelen?

Als sportaanbieder kan je scholen helpen bij de invulling van het sportieve gedeelte van de dag. Een mooie manier om kinderen kennis te laten maken met jouw sportaanbod of als start van een structurele samenwerking.

Wil of ga jij een Koningsmatch maken? Hieronder vindt je meer informatie.

c8e1fa
1

Scholen helpen tijdens de Koningsspelen?

Wil jij of ga jij als sportaanbieder basisscholen helpen bij de organisatie van het sportieve gedeelte van de Koningsspelen 2024? Op deze pagina kan je je als sportaanbieder aanmelden voor een Koningsmatch. Of ons laten weten dat je een Koningsmatch gaat maken.

Meld je hier aan
2

Download de Koningsspelen Toolkit

Wil jij scholen helpen bij het sportieve gedeelte van de Koningsspelen, maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? Download dan hieronder de Koningsspelen Toolkit voor sportaanbieders.

Download de toolkit
96c8e1
3

Laat je inspireren

De afgelopen jaren ontstaan er steeds meer mooie initiatieven waarbij basisscholen door sportaanbieders worden geholpen bij het sportieve gedeelte van de Koningsspelen. Denk aan de inzet van studenten, een samenwerking met een bejaardentehuis en/of een 11scholenfietstocht.

Inspiratie nodig? Klik hier!

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan