Waar ben je naar op zoek?

Doe-pakket 2023

Om de Koningsspelen 2023 nóg leuker te maken, hebben we weer leuke items gemaakt waarmee je samen met de klas aan de slag kon gaan.

Zoals de Goedemorgen Bingo, een oorkonde, kleurplaten, vlaggetjes, medailles en ontbijtpretboekjes met leuke en leerzame weetjes over een gezonde start van de dag.

Placemat

Het ontbijt thuis wordt nog feestelijker met deze vrolijke placemat met ontbijt- en fruitweetjes.

Goedemorgen Bingo

Begin de ochtend met een spelletje! Kleur het vakje in als het gelukt is. Heb je alle vakjes ingekleurd? Roep dan zo hard als je kunt BINGO!

Iedereen doet mee - Meter

Wat hebben alle kinderen uit de klas mee als tussendoortje? Kleur de meter in en bespreek dit met elkaar.

Ontbijtpret 1&2

Ook dit jaar hebben we speciaal voor de kinderen van groep 1 & 2 ‘Ontbijtpret’ gemaakt. Een boekje vol leuke puzzels, spelletjes en weetjes over een goede start van de dag. Gezond ontbijten is namelijk niet alleen belangrijk, maar kan ook heel leuk zijn. Ga dus vooral lekker aan de slag met de klas. Veel plezier!

Download hier alle bestanden in 1 keer

Doe-pakket

Ontbijtpret 3-5

Ook dit jaar hebben we speciaal voor de kinderen van groep 3 t/m 5 ‘Ontbijtpret’ gemaakt. Een boekje vol leuke puzzels, spelletjes en weetjes over een goede start van de dag. Gezond ontbijten is namelijk niet alleen belangrijk, maar kan ook heel leuk zijn. Ga dus vooral lekker aan de slag met de klas. Veel plezier!

Ontbijtpret 6-8

Speciaal voor jou hebben we ‘Ontbijtpret’ gemaakt. Een boekje vol leuke puzzels, spelletjes en weetjes over een goede start van de dag. Gezond ontbijten is namelijk niet alleen belangrijk, maar kan ook heel leuk zijn. Ga dus vooral lekker aan de slag. Veel plezier!

Klassen Een-tweetje

Goed voorbereid met de Koningsspelen van start? Bekijk hier wat je allemaal met de klas kunt doen.

Kleurplaat

Kleuren is een feest. Maak je eigen creatie, versier de school en deel hem via social media. We zijn benieuwd!

Oorkonde

Maak de kinderen blij met een persoonlijke oorkonde na afloop van de Koningsspelen!

Kroontje

Knutsel je eigen kroontje en waan je voor één dag Koning Willem-Alexander of Koningin Máxima.

Ontbijtbingo

Een goede start van de dag begint met een gezond en lekker ontbijt. Daarom dagen we alle kinderen uit om ook thuis gezond te ontbijten. Doe jij in de klas of thuis ook mee met de Koningsspelen Ontbijtbingo?

Medaille

Geef hem een mooie kleur en speld hem op je t-shirt, deze koninklijke medaille. 1-2-3 mars!

Aftelkalender

Tellen jullie mee? Print je eigen aftelkalender. Dit jaar zijn er twee: voor als je het op 20 april viert of op 21 april. Kleur hem in en versier hem zoals jij dat wilt!

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan