Waar ben je naar op zoek?

Koningsspelen 2025 op donderdag 17 april

16 mei 2024 - We kijken terug op een fantastische editie van de Koningsspelen. Van Hoofddorp tot Groningen en van Aruba tot Australië: dit jaar deden opnieuw 1,3 miljoen kinderen afkomstig van 6.300 basisscholen mee. Geweldig!
Nu deze editie achter ons ligt, kijken we ook alweer vooruit. En we hebben nieuws: markeer donderdag 17 april alvast oranje in de agenda! Dan zijn namelijk de Koningsspelen 2025.

Donderdag 17 april 2025
Traditiegetrouw worden de Koningsspelen op de laatste vrijdag voor Koningsdag georganiseerd. In 2025 is dit niet mogelijk in verband met de meivakantie en Goede Vrijdag. Daarom staat dit jaar de donderdag in teken van samen gezond ontbijten & lekker sporten.

Vieren op een andere dag?
De landelijke Koningsspelen zijn op donderdag 17 april, maar het is natuurlijk mogelijk om dit sportieve en gezonde Oranjefeest op een ander dag te organiseren. Als de school is ingeschreven via de website van de Koningsspelen, dan wordt het Sport -en Feestpakket opgestuurd, is het mogelijk om de online doe-items te downloaden en kun je inspiratie opdoen via de website.

Helaas is het niet mogelijk om het Koningsontbijt op een andere datum te ontvangen.

Inschrijven?
Scholen kunnen zich vanaf januari 2025 inschrijven voor de Koningsspelen via de website.
Vanaf september 2024 kunnen sportaanbieders zich aanmelden. De inschrijving is voor hen dan alvast open, zodat scholen straks overzicht hebben welke sportaanbieders in hun regio kunnen ondersteunen bij het sportieve gedeelte van de Koningsspelen.

Meer vragen? Mail dan naar info@koningsspelen.nl

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan