Waar ben je naar op zoek?

Lied en clip Kinderen voor Kinderen uitgesteld

20 maart 2020 - Vandaag zou Kinderen voor Kinderen het lied en clip voor de Koningsspelen uitbrengen. Vanwege het coronavirus gaan de Koningsspelen dit jaar niet door en daarom is er besloten om de lancering van het lied en de clip uit te stellen.

Kinderen voor Kinderen laat weten: "Het lied en de clip zijn af, maar de lancering stellen we even uit. Waarom? Omdat de titel van lied - zoals we bekendmaakten in januari – HAND IN HAND - is.  Het lied is vorig jaar al geschreven, toen we nog niet konden vermoeden waar we nu met elkaar in zitten. Wanneer komen we dan wel met het lied? Dat weten we nu nog niet. Zodra we dat weten, ben je de eerste die het hoort!  En hou onze kanalen in de gaten, want er komt nog heel veel leuks aan!" 

Kinderen voor Kinderen blijft thuis
Vanaf 23 maart start Kinderen voor Kinderen met een nieuwe online videoserie. Zo kun je vanuit huis vrolijk en energiek mee bewegen met de gloednieuwe video's die helemaal vanuit huis gemaakt zijn. Vanaf maandag komt er elke dag om 12:00 uur een nieuwe aflevering online via YouTube en de website van Kinderen voor Kinderen.

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan