Waar ben je naar op zoek?

Klaar om te ontdekken? PostNL bezorgt 6.300 Sport- en Feestpakketten

19 april 2024 - Op vrijdag 26 april is het weer tijd voor de jaarlijkse Koningsspelen. Bij ruim 6.300 basisscholen bezorgt PostNL een mooi cadeau, namelijk het Koningsspelen Sport- en Feestpakket. Met de sportitems uit het pakket kunnen kinderen het hele jaar door in beweging komen.

Koningsspelen Sport -en Feestpakket
Het pakket is dit jaar zo samengesteld dat kinderen zoveel mogelijk sporten uit kunnen proberen. Daarmee kunnen ze ontdekken aan welke sport ze plezier beleven! Zo zit er bijvoorbeeld een handbal, trefbal, weerstandsbanden, slingerbal, foam frisbee, pionnen, tennisbal en voetbal in.

In het pakket zit ook een inspiratieboekje met allemaal leuke tips & tricks om nieuwe sporten en spellen te ontdekken met materialen uit het pakket.

PostNL Bijzondere Momenten Fonds
We zijn ontzettend dankbaar dat het PostNL Bijzondere Momenten Fonds het ook dit jaar weer mogelijk maakt dat de Koningsspelen Sport- en Feestpakketten kosteloos bij de scholen worden bezorgd. Niet alleen in Nederland, maar ook bij scholen Caribisch deel van het Koninkrijk en Nederlandse scholen in het buitenland. 

Thijs Kerckhoffs, directeur: “Ik vind het mooi dat onze pakketbezorgers en -sorteerders bijdragen aan Koningsspelen. Het is een feestelijke dag waar alle kinderen aan kunnen deelnemen, ongeacht waar ze vandaan komen, waar ze wonen of wat er in de portemonnee van hun ouders zit. Samen zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen aan dit Oranjefeest."

Sport en spel voor iedereen
Bijzonder is dat dit jaar 35 scholen extra sportmaterialen ontvangen. Dit gaat om scholen, gekozen in samenwerking met het Jeugdeducatiefonds, waar het merendeel van de leerlingen opgroeit in relatieve armoede. In deze sportpakketten zitten 14 duurzame materialen, zoals een mikschijf, spikebal, streetracket, speedball, foambal, voetbal en nog veel meer.

Dankzij deze extra sportmaterialen biedt PostNL kinderen die het extra nodig hebben de mogelijkheid om lekker te sporten en bewegen!

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan