Waar ben je naar op zoek?

Speciale Koningsspelen uitzending van Zappsport: live vanuit Deventer

13 april 2023 - Kijk op vrijdag 21 april om 9:05 uur op NPOZapp - met de klas óf de hele school - mee naar de speciale live-uitzending van Zappsport die in het teken staat van de Koningsspelen. 

Ron & Britt in Deventer maken er een toffe uitzending van. Weten wat er in de uitzending zit? Lees dan snel verder!

0:24

Ron & Britt volgen in Deventer de kinderen en de Koning die samen aanschuiven bij het Koningsontbijt, hebben ze een vraaggesprek met de Koning. Natuurlijk treedt ook Kinderen voor Kinderen op met de ZiggZagg en zetten Ron & Britt alles op alles om het thema van dit jaar, 1-2  iedereen doet mee, na te streven.

Presentatoren Nienke van Dijk en Marije Zuurveld strijden om wie het mooiste ontbijt kan maken. Welke van de twee creaties kan niemand weerstaan? Reporter en judoka Roy Meyer en goochelaar Steven Kazàn laten zien dat je ook thuis in de woonkamer meer kan bewegen. In plaats van één keer kan je toch ook drie keer de afstandsbediening pakken? Nathan en Lavezzi Rutjes kunnen niet wachten en laten begin volgende week alvast op het YouTube-kanaal van Zappsport zien hoe je thuis een work-out kan doen

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan