Waar ben je naar op zoek?

Sportaanbieders, kunnen jullie wel wat inspiratie gebruiken? Meld je aan voor de online sessies

24 februari 2023 - Meer dan 250 sportaanbieders hebben bij ons aangegeven scholen te gaan helpen tijdens de Koningsspelen 2023! Dank jullie wel.

Speciaal voor alle deelnemende sportaanbieders organiseren we wederom Online Inspiratiesessies.

Ze vinden plaats op:
????Dinsdag 7 maart van 10:00 - 11:00 uur
????Donderdag 9 maart van 10:00 - 11:00 uur

Tijdens deze sessies vertellen we o.a. wanneer het Koningsspelenlied uitkomt, wat er in het Koningsspelen Sport- en Feestpakket en gratis Koningsontbijt zit en wat je nog meer van ons als organisatie kunt verwachten.

Ook nodigen we iedereen uit kort te vertellen wat er staat te gebeuren tijdens de Koningsspelen, zodat je na een uur volop inspiratie hebt opgedaan.

Natuurlijk kun je ook alle vragen stellen die je hebt. Niet alleen aan ons, maar ook aan jouw collega's die ook de Koningsspelen organiseren.

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar merijn@koningsspelen.nl en laat weten welke dag je erbij wilt zijn. Je ontvangt dan z.s.m. een link voor de online meeting.

Nog niet aangemeld? Of nog niet aangegeven met welke school of scholen jullie gaan samenwerken? We horen het graag via Koningsspelen.nl of jullie 'Persoonlijke Koningsspelen Pagina': https://lnkd.in/e9FyaRVb

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan