Waar ben je naar op zoek?

Gemeenten

Aan de Koningsspelen doen jaarlijks meer dan 1,2 miljoen kinderen afkomstig van ruim 6.000 scholen mee. Daar zijn we heel blij mee! Samen leveren we daardoor met de Koningsspelen een bijdrage aan een gezonde en sportieve samenleving.

Binnen uw gemeente zijn er vast ook veel mooie initiatieven rondom de Koningsspelen. Wij zouden het op prijs stellen als uw gemeente zich ook inschrijft voor de Koningsspelen en daarbij vertelt wat de plannen zijn.

323219
1

Schrijf uw gemeente in

Via onderstaande link kunt u uw gemeente inschrijven voor de Koningsspelen. Op uw persoonlijke pagina vindt u handige informatie en krijgt u inzicht in de scholen die zich in uw gemeente hebben ingeschreven voor de Koningsspelen.

Inschrijven
e1e1c8
2

Bekijk welke scholen zich in uw gemeente hebben ingeschreven

Na inschrijving kunt u op uw persoonlijke pagina zien welke basisscholen zich hebben ingeschreven voor de Koningsspelen 2020. Dit kunt u ook zien op de overzichtskaart door te klikken op onderstaande button.

Bekijk de kaart

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan