Waar ben je naar op zoek?

Gemeenten

Hoe mooi zou het zijn als we met elkaar een bijdrage kunnen leveren aan de totstandkoming van een structurele samenwerking tussen scholen in het primaire onderwijs enerzijds en sportaanbieders anderzijds? Met de Koningsspelen willen we daar een steentje aan bijdragen.

Wil je als gemeente inzicht in welke scholen en sportaanbieders meedoen met de Koningsspelen? Of heeft jouw gemeente mooie plannen? Hieronder vindt je meer informatie.

323219
1

Meld jouw gemeente aan

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de Koningsspelen. Na het aanmelden vind je op jouw 'Persoonlijke Koningsspelen Pagina' handige informatie en krijg je inzicht in de sportaanbieders die zich tot nu toe in jouw gemeente al hebben ingeschreven voor de Koningsspelen 2024.

Meld jouw gemeente hier aan
e1e1c8
2

Bekijk welke sportaanbieders zich hebben aangemeld

Na inschrijving kun je op jouw persoonlijke pagina zien welke sportaanbieders zich tot nu toe hebben aangemeld voor de Koningsspelen in jouw gemeente. Dit is ook mogelijk om te zien via de onderstaande button.

Bekijk de kaart

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan