Waar ben je naar op zoek?

Scholen

Aan de Koningsspelen doen jaarlijks meer dan 1,2 miljoen kinderen afkomstig van ruim 6.000 scholen mee. Daar zijn we heel blij mee! Samen leveren we daardoor een bijdrage aan een gezonde en sportieve samenleving.

Wil jij met jouw school op 12 april 2019 ook weer meedoen met de Koningsspelen? Volg dan onderstaand stappenplan en je bent helemaal op de hoogte. Veel plezier met de voorbereidingen!

96c8e1
1

Schrijf de school in

Schrijf jouw school vandaag nog in via onderstaande button voor de Koningsspelen 2019. Dan ben je verzekerd van het Koningsontbijt én het Koningsspelen Sport- en Feestpakket. De inschrijving sluit op vrijdag 1 maart 2019.

Inschrijven
000000
2

Maak een Koningsmatch

Wil jij hulp bij de organisatie van het sportieve gedeelte van de Koningsspelen? Misschien is een Koningsmatch dan iets voor jullie! Klik op onderstaande button en lees hoe het werkt.

Ja, ik wil een Koningsmatch
c8967d
3

Download de toolkit

Is jouw school al ingeschreven voor de Koningsspelen op 12 april 2019? Download dan via onderstaande link de handige toolkit met alle informatie over de inschrijving van uw school, het Koningsontbijt, de sportdag en een kalender met alle data.

Toolkit downloaden

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan