Waar ben je naar op zoek?

De Hoeksche Waard Actief!

30 november 2020 - De Koningsmatch is een samenwerking tussen sportverenigingen en basisscholen om het sportieve gedeelte van de Koningsspelen vorm te geven. Uit het hele land krijgen wij mooie voorbeelden van deze Koningsmatches, zoals bijvoorbeeld uit de gemeente Hoeksche Waard.

Ook in 2021 organiseert de gemeente Hoeksche Waard de Koningsspelen. In 2019 deden ze dat samen met 26 basisscholen, 2.500 kinderen en verschillende sportverenigingen. 

Alle kinderen genoten van de workshops verzorgd door lokale verenigingen en aanbieders. Zo werkt de Hoeksche Waard Actief samen met voetbalverenigingen, tennisscholen, karate- en wielerclubs, atletiek-, korfbal-, volleybalverenigingen en nog veel meer partijen. Samen met haar team zorgt Charissa als teammanager ervoor dat de kinderen in de gemeente Hoeksche Waarde een mooie, sportieve dag beleven. 

Naast haar eigen team en de diverse sportverenigingen, zijn ook de wethouders betrokken bij de Koningsspelen. Zij trappen op diverse locaties de dag feestelijk en sportief af. Ook leerlingen van het Hoeksch Lyceum zetten zich in door diverse workshops te verzorgen. Nieuwsgierig hoe dat eruit zag? Op YouTube kun je zien hoeveel plezier de kinderen de afgelopen editie hebben gehad.

Maak jij ook een Koningsmatch?
Inmiddels hebben zich voor de Koningsspelen 2021 al meer dan 80 sportorganisaties aangemeld. Zij gaan de scholen helpen bij de komende editie op vrijdag 23 april 2021.

Staat jouw vereniging daar ook al tussen? Nog niet? Meld je dan vandaag nog aan via deze link en help mee om het sportieve gedeelte vorm te geven en kinderen een onvergetelijke en sportieve dag te bezorgen!

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan