Waar ben je naar op zoek?

Waarom het slim is om jouw sportorganisatie z.s.m. aan te melden voor de Koningsspelen 2023

5 december 2022 - Wil jij als sportaanbieder basisscholen helpen bij de organisatie van het sportieve gedeelte van de Koningsspelen 2023?

Meld je dan aan voor een Koningsmatch. Het aanmelden duurt maximaal 5 minuten. Door het nu te doen, vergroot je de kans dat jullie daadwerkelijk een Koningsmatch met een school maken. Scholen schrijven zich vanaf 11 januari in en maken dan vaak snel hun keuze.

In 5 minuten aanmelden voor een Koningsmatch
Binnen 5 minuten kun je jouw organisatie aanmelden via deze link. Op deze manier blijf je automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Koningsspelen 2023. 

Heb je je als eens eerder aangemeld? Log dan in op jouw 'Persoonlijke Koningsspelen Pagina' en meld je met 1 druk op de knop weer aan. Ben je je wachtwoord vergeten? Ga naar de Koningsspelen login pagina  en klik op 'wachtwoord vergeten?'.

Let op! Twijfel je nog? Jouw aanmelding wijzigen kan altijd nog. 

Maak kan op een Koningsspelen Bidonkrat of Koningsspelen Sportpakket
Als je jouw sportorganisatie deze week nog aanmeldt voor een Koningsmatch, maak je ook kans op een Koningsspelen Bidonkrat of een Koningsspelen Sportpakket. Dus naast een mooie samenwerking met een school in de buurt en enthousiaste kinderen op de dag zelf, ook nog een leuk cadeau. Win-win-win toch?

Toolkit met tips & mooie PR voor jouw sportorganisatie
Ga jij scholen helpen bij het sportieve gedeelte van de Koningsspelen, maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? Klik dan hier voor de Koningsspelen Toolkit voor sportaanbieders. 

Mooie PR voor de club!
Heb je al mooie plannen of hebben jullie tijdens de afgelopen editie heel goed samengewerkt? Laat het ons weten via info@koningsspelen.nl. We besteden er graag aandacht aan via onze communicatiekanalen. Mooie PR voor de club!

Online inspiratiesessies
Ben jij benieuwd hoe andere sportorganisaties de Koningsspelen organiseren? Kun jij wel wat tips & tricks gebruiken en wil je goed voorbereid zijn voor de Koningsspelen 2023 op 20 april en 21 april? Meld je dan vandaag nog via info@koningsspelen.nl aan voor 1 van onderstaande online 'Koningsspelen Inspiratiesessies'. 

  • Dinsdag 17 januari 2023, van 10:00-11:00 uur
  • Donderdag 19 januari 2023, van 10:00-11:00 uur

Meer inspiratie
Geregeld delen wij inspirerende cases van mooie samenwerking tussen sportaanbieders en scholen. Zo ook het verhaal van Ga! Harderwijk, De Panters en De Musketiers.

  • Lees hier hoe Ga! Harderwijk de Koningsspelen al sinds de start in 2013 organiseren
  • Lees hier hoe honkbal- en softbalvereniging De Panters de Koningsspelen voor 7 klassen van 4 basisscholen organiseren
  • Lees hier hoe volleybalvereniging De Musketiers er met andere sportaanbieders een groot, sportief feest van maakt

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan