Waar ben je naar op zoek?

Thema 2024

Tijdens de Koningsspelen gaan alle kinderen op ontdekking! Probeer uit wat je nog niet kent aan sporten, eten, drinken & ontdek wat het beste bij jou past. Lees hieronder wat je allemaal kunt doen.

Ontdek.. nieuwe sporten!

In het Koningsspelen inspiratieboekje vind je 10 spellen die je in de gymzaal of op het schoolplein kunt spelen met de items uit het Sport- en Feestpakket. We hebben het pakket van 2024 zo samengesteld dat kinderen zoveel mogelijk sporten uit kunnen proberen. Daarmee kunnen ze ontdekken aan welke sport ze plezier beleven!

Download het inspiratieboekje

Ontdek.. nieuw ontbijt!

Ontdek de Koningsspelen Ontbijtlessen, gemaakt in samenwerking met de Universiteit Wageningen. De ontbijtlessen zijn niet alleen leuk, maar ook educatief!

Daarnaast hebben we ontbijtpretboekjes ontwikkeld. De ontbijtpretboekjes zijn gemaakt voor drie verschillende niveau's en stimuleren kinderen om bezig te zijn met gezond ontbijt.

Bekijk de Ontbijtlessen

Ontdek.. lekker bewegen!

Met de Koningsspelen Moves - energizers voor in de klas - kan je even lekker bewegen tussen de lessen door. Dit zorgt niet alleen voor een goede energie in de klas, maar ook voor een betere concentratie. 

Daba Die Daba Daa is hét Koningsspelenlied van Kinderen voor Kinderen. Stap voor stap leggen zij uit hoe je mee kan dansen op het nieuwe lied.

Energizers voor in de klas Daba Die Daba Daa - dansles

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan